sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vauvakortti haasteeseen

Lisää kortteja haasteisiin. Ja vauvakortteja tälläkin kertaa kuten Lauran korttihaasteeseenkin, ne kun sattuivat olemaan työn alla :)

P*skiksessa oli tällä viikolla haasteena B-I-N-G-O, jonka ruudukosta valitsin rivin pilkut-helmi-ressaus.
Ressausta en ollutkaan aikaisemmin kokeillut, mutta nyt välipäivinä kun käväisin alennusmyynneissä (kylläkin vain Paperinauhassa) niin käteen jäi mm. Timpan ressauslaite ja täytyihän sitä päästä heti testailemaan..No eipä se ollut ainoa hankinta ;) lähtihän sieltä luonnollisesti mukaan vähän...no aika paljon...muutakin :D

No jokatapauksessa korttihaasteeseen syntynyt kortti näyttää tältä..


Olen ressannut leimakuvan alla olevan kartongin reunat sekä pilkullisen paperin, sekä stanssatun violetin tapetin reunoja. Pilkkuja löytyy taustapaperista sekä tytön mekosta ja muutama vaaleanpunainen puolihelmi niin bingo-rivi oli täynnä :)

Tuon mankun boordistanssin ostin "alennusmyynneistä" :D olen sitä jo kauan haaveillut ja nyt päätin sen sitten ostaa kokoelmiini :) Kortissa on käytetty myös paria distressin mustetta jotka myös jäi kyseiseltä reissulta käteen!!

4 kommenttia:

  1. Söpönen kortti!!
    Onnea uudelle vuodelle!

    VastaaPoista
  2. Suloinen kortti :). Minäkin aina lomareissulla poikkean Paperinauhassa ja eipä sieltä ikinä pääse tyhjin käsin lähtemään :D.

    VastaaPoista