maanantai 24. kesäkuuta 2013

Vuoden hiljaiselon jälkeen..

Kylläpä sitä vuosi vierähti nopeasti..

Korttien teossa on ollut pientä hiljaiseloa viimeisen vuoden sillä viime syksynä aloitin työt äitiysloman jälkeen ja täytyy sanoa että korttitehtailu sai hieman pienemmän vaihteen päälle! 

Muutamia kortteja sitä on toki tullut tehtyä, että taito pysyy yllä :) Lähinnä tilauksesta, eikä valmiiden korttien varasto kyllä ole päässyt karttumaan! 
Mutta kyllä se vaan on terapeuttista puuhaa näperrellä :) vielä kun sais korttistudion tiptop kuntoon..siellä vallitsee "hallittu kaaos"! 

Harmikseni kyllä huomasin että kuvattua niitä kortteja on tullut luvattoman vähän! Tässä muutama korttikuva, jotka puhelimesta bongasin...

Rippikortteja
Hääkortti


YO-kortteja





Ja vielä muutama onnittelukortti...


Siinä olikin puhelimen anti..

Koti on kovassa myllerryksessä rempan takia..pari vuotta hiljalleen kestänyt remontointi etenee hitaasti mutta varmasti..erilaiset sisustusblogit ovat olleet kovassa luennassa ja jopa inspiroineet hiukan siihen suuntaan että josko sitä joskus laajentaisi omaa sellaiseen?! Ja kylläpä tämä korttipuuhastelun laajentaminenkin ja siinä touhussa itsensä kehittäminen houkuttaisi..päivässä vain saisi olla muutama tunti lisää :) mutta ehkä joskus.. 

Jos sitä aloittaisi sillä aktiivisemmalla blogin päivittämisellä :) 

Nyt paluu juhannuksen vietosta arkeen..eli lomalle :)