tiistai 17. huhtikuuta 2012

Villakeijun korttihaaste

Piiiiitkästä aikaa osallistumaan myös Villakeijun korttihaasteeseen, jossa tällä viikolla kortti tulee tehdä bingo-ruudukosta valitun rivin pohjalta. Korttiini valitsin rivin "loru/runo-nappi-kuviopaperi". Rivi valikoitui melko helposti, sillä en tähän hätään löytänyt sopivaa kangasta, hengaria ei askarteluvarastosta löytynyt ja tuota ommel-juttua en ole vielä päässyt kokeilemaan vaikka kaikkien korteissa sitä aina ihailen. Ehkä se on seuraavana "uutena asiana"-opeteltavien listalla :)

Minulla ei juurikaan ollut vaihtoehtoja runo/lorun paikalle, sillä niitä ei tällä hetkellä ole kovin montaa (mountattuna siis)...Askarteumerestä pari arkkia jäi käteen mutta en ole niitä vielä ehtinyt mountaamaan ja sopivasti oli tuo teksti jo valmiina niin ryhdyin sitten siitä korttia askartelemaan...itse asiassa idea lähti noista MD:n sydän stansseista, jotka jo tovin ovat odottaneet pääsyä korttiin asti.



Kuvista tuli kyllä niin huonoja, että vaikka useamman ottaa niin vain pari on julkaisukelpoista...liekö vika kuvaajassa vai kamerassa ;D

En tiedä näkyykö runo hyvin mutta se kuuluu näin "Timantit ovat ikuisia, sitä olkoon liittonnekin. Kera onnellisten vuosien, päivien, tuntien, hetkien". Napit löytyy MD:n sydämien päältä ja taustapaperi on kuvioitu. Paperina toimii kylläkin tapetti, mutta eiköpä tuokin "paperista" mene :)

Sweet sixteen

..kun on vauhtiin päästy niin antaa mennä vaan...
Nyt kertakaikkiaan iski joku haasteilukärpänen :)

Tämä kortti on toki tehty jo jokin aika sitten, mutta on jäänyt vielä julkaisematta ja sopivasti käy tämän kertaiseen "Passion for Promarkers"-haasteeseen. Haasteena oli tehdä kortti teemalla "vaaleanpunainen, helmiä ja nauha", ja tietysti leimakuva tulee olla Promarkereilla väritetty :)

With this card I would like to participate into "Passion for Promarkers"-PINK, PEARLS & LACE-challenge. It´s been a while since my last challenge but I´ve been busy with my nine months old baby boy <3 But I hope I´ll have a chance to take part in these challenges every now and then.
So here comes my card for this challenge...


sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pitkästä aikaa haasteilemaan

Kylläpäs aikaa on vierähtänyt edellisestä haasteeseen osalllistumisesta..
Kortteja kyllä on tullut v'kerreltyä, mutta haasteisiin ei ole jostain syystä tullut osallistuttua..jospa sitä taas yrittäis ja tällä P*skiksen haastekortilla on hyvä taas aloittaa!Haasteena on tällä viikolla värilastu ja lastun väriskaalaa mukaille syntyi tälläinen 50-vuotiskortti miehelle.



Tää kukkaleimasin on kyllä päässyt mun ykkössuosikkien joukkoon..tälläkertaa leimasin sen hopeisella kohojauheella ja hieman värittelin Promarkereilla. Kortin pohjan leimasin valkoisella kohojauheella Hero Artsin mahtavalla tekstileimasimella, joka "jäi käteen" Askartelumerestä :)


maanantai 2. huhtikuuta 2012

Pikku prinsseille ja prinsessoille




Muutama kortti syntyi ihanalla tekstileimasimella. Tekstin kanssa laitoin vielä "vauvanjalat"-riipuksen. Kukat jätin pois ettei kortista tule liian "täyteläinen ;) Nauhan, helmien ja mankun boordistanssin kanssa aika mukava kokonaisuus.
Toiset vauvakortit tein mankun vauvantossu-leimalla joka pääsi pitkän odottelun jälkeen käyttöön :) Tossut leimasin kohojauhetta käyttäen ja Promarkereilla niitä hieman vielä värittelin. Jostain syystä tyttövauvojen tossukorteista ei ollut koneella kuvia :(

Alkaa tuota askartelutavaraa olla niin, että menee aikaa ennenkuin kaikki pääsee käyttöasteelle :D

70-vuotis ja 50-vuotiskortteja





Tämän 50-vuotiskortin tein ihanalla Stampendousin kukkaleimasimella, jonka hiljattain Paperinauhasta mukaani nappasin ;) Kukat tein mustalla kohojauheella samoin kuin "onnittelut"-tekstin. Leimakuvaa värittelin hieman Promarkereilla ja lisäsin hieman kirkasta kimalleliimaa. Paperin reunat saivat hieman mustetta reunoille. Muutama dropsi ja nauha mukaan niin kortti oli valmis :)


Sisäpuolelle leimasin samalla kukkaleimasimella. Ensin värillä worn lipstick ja päälle vielä läpinäkyvällä leimamusteella ja kimaltavalla kohojauheella..


50-vuotiskortti korujentekoa rakastavalle synttärisankarille.
Kortissa on käytetty hopeista ja hopeakuvioista tapettia.


"Onnea"-teksti hopealla kohojauheella
 
 



18-vuotis synttärikortti

Tässä taannoin tuli tilauksena 18-vuotiaalle pojalle kortti ja tällainen lähti matkaan...