tiistai 10. tammikuuta 2012

Namuja...

Oi oi mitä ihanaa tarjolla...Lili of the Valleyn leimoja arvotaan ensi lauantaina ja pakkohan sitä on osallistua :)

What a wonderful candy...I love these stamps and have to try even if it seems impossible to win but you`ll never know :)

Ja lisää uusia haasteita...

Löysin vielä tällaisen uutukaisen haastesivun Lili´s little fairies challenge ja hetihän se houkutteli osallistumaan :)
Haasteena tällä viikolla oli "new beginnings" eli jonkin uuden alkamista tulisi kortin kuvastaa. Minulle tuli heti mieleen vauvan syntymä joten vauvakorttihan se tähänkin haasteeseen tuli tehtyä :) Haastoin itseäni kuitenkin vähän lisää sillä en halunnut tehdä sitä perinteistä vaaleansinistä korttia vaan käytin hieman eri värejä kuin yleensä poikavauvojen kortissa.

Yesterday I found this new challenge and it´s not just new for me, it´s a totally new challenge that starts on this week...I love these LOTV stamps <3 For this weeks challenge I made a card for a baby boy. It first came into my mind when I read the challenge "new beginnings". I decided to challenge myself more and not to use that usual color baby blue. Instead I used green and brown and here is my quite simple card...


maanantai 9. tammikuuta 2012

Uusiin haasteisiin...

Eilen tuli surffailtua ja löytyipä siinä sivussa muutama uusi haastesivukin..tänään sitten kun oli sopivasti aikaa niin syntyi korttejakin näitä haasteita ajatellen. Magnolian Down Under Challengessa haasteena oli "anything goes" eli kortissa voi olla mitä tahansa kunhan se sisältää jotain Magnoliaa ja tässähän se leiman muodossa esiintyy :) Taustapaperina on tapetti, päällä kakkupaperi johon laitoin hieman mustetta pintaan. Muutama kukka koristeeksi sekä nauha ja pakolliset pikkukoristeet eli puolihelmet ja se oli siinä :)

Yesterday I found this new interesting challenge -Magnolian Down Under Challenge- and decided to participate for the first time and here is my "anything goes"-card for this weeks challenge :) 


Tagilla onnitellen :)

Magnoliahaasteessa tällä viikolla haasteena olisi tagi
...ja tällaisella onnittelukortilla lähdetään mukaan haasteeseen...

 

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Raksamies...

No niin pääsin vihdoin testaamaan uutta leimaa...p*skarteluhaasteessa tällä viikolla haasteena resepti. Kortista tulee siis löytyä vähintään 3 nappia-2 niittiä-1 boordileikkuri ja tällaista sain aikaan tällä kertaa :)




maanantai 2. tammikuuta 2012

Vain paperia...

"Vain paperia" oli Lauran korttihaasteen tämän viikkoisen haasteen teemana ja kun nyt vauhtiin päästiin niin osallistutaan tietysti myös tällä viikolla...ja kun aikaa jo liikeni niin korttikin valmistui :)



Kortissa on käytetty kahta eri paperia sekä kahta eriväristä kartonkia. Vaalealle kartongille kohokuvioin miehen sateenvarjon kanssa ja hieman hioin pintaa ja sipaisin mustetta päälle. Reunat leikkasin kuviosaksilla ja alle laitoin raitaisen paperin. Samasta paperista stanssasin "onnea"-kirjaimet sekä ratakset. Tummassa pohjapaperissa oli myös hieman "kiiltäviä" rataksia jotka kivasti valossa näkyvät mutta kuvassa eivät oikein tule esiin. Ihan suhteellisen onnistunut..ja tosiaankin haaste minulle kun käyttää sai ainoastaan paperia ;)

Magnolian haasteeseen...

Kun nyt taas päästiin haasteilun pariin niin jatketaan seuraavaksi Magnolia-haasteen pariin :)
Tällä kertaa haasteena luonnos, jonka mukaan syntyi kaksikin samantyylistä mutta eriväristä korttia...

 



sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hääkortti

Ja sitten syntyi tilauksesta hääkortti kera apusuunnittelijan ;)
Onnittelut vaan tuoreelle avioparille :)

(&-merkin molemmin puolin oli hääparin etukirjaimet)

Vauvakortteja lisää

Ja muutaman syntyneen vauvakortin kuva, joista osa on jo päässyt onnittelumatkalle...



Kuten näistä viimeaikoina valmistuneista korteista huomaa niin ne hankitut 1500 kukkaa on kyllä päässeet käyttöön ;)


Kokeillen uusia juttuja :)

Tuli siinä kokeiltua tietysti heti uusia juttuja kun sain niihin materiaalit :)
Ostin nimittäin ton aika kivan kelloleimasimen ja päätn kokeilla siihen kohojauhetta josta tuli kyllä aika hieno...joulupukki kun toi vielä kuumailmapuhaltimen niin ei tarvinut enää seistä leivänpaahtimen luona joten toteuttaminen oli paljon helpompaa :D kuulemma haissut niin palaneelle leivälle aina kun oon askarrellu niin ei ollu pukin vaikea arvata mitä tää askartelija vois tarvita <3






Aika kiva oli myös toi auto-kohokuviojuttu ja vielä kun kohokuvioin sen "hiottavalle" paperille niin lopputulos oli suhteellisen onnistunut tekijän mielestä :)

Vauvakortti haasteeseen

Lisää kortteja haasteisiin. Ja vauvakortteja tälläkin kertaa kuten Lauran korttihaasteeseenkin, ne kun sattuivat olemaan työn alla :)

P*skiksessa oli tällä viikolla haasteena B-I-N-G-O, jonka ruudukosta valitsin rivin pilkut-helmi-ressaus.
Ressausta en ollutkaan aikaisemmin kokeillut, mutta nyt välipäivinä kun käväisin alennusmyynneissä (kylläkin vain Paperinauhassa) niin käteen jäi mm. Timpan ressauslaite ja täytyihän sitä päästä heti testailemaan..No eipä se ollut ainoa hankinta ;) lähtihän sieltä luonnollisesti mukaan vähän...no aika paljon...muutakin :D

No jokatapauksessa korttihaasteeseen syntynyt kortti näyttää tältä..


Olen ressannut leimakuvan alla olevan kartongin reunat sekä pilkullisen paperin, sekä stanssatun violetin tapetin reunoja. Pilkkuja löytyy taustapaperista sekä tytön mekosta ja muutama vaaleanpunainen puolihelmi niin bingo-rivi oli täynnä :)

Tuon mankun boordistanssin ostin "alennusmyynneistä" :D olen sitä jo kauan haaveillut ja nyt päätin sen sitten ostaa kokoelmiini :) Kortissa on käytetty myös paria distressin mustetta jotka myös jäi kyseiseltä reissulta käteen!!

2012

Hyvää uutta vuotta 2012 kaikille :)
Näin vuoden ensimmäisenä päivänä on hyvä osallistua korttihaasteeseen, jossa kortissa tulee jollain lailla "näkyä" luku 2012...Kyseessä on Lauran korttihaaste # 15 ja vihdoin viimein ehdin osallistumaan myös tähän haasteiluun :) Kiitos vaan Lauralle korttihaasteen järjestämisestä...seurailtu on mutta nyt uuden vuoden kunniaksi päätin järjestää aikaa että ehdin osallistumaan ;)

no en sitten väsännyt uuden vuoden korttia kenellekään vaan päätin toteuttaa kortin niin että siinä esiintyy 2-sinistä puolihelmeä, o-muotoinen tekstikehys, 1-nauha sekä kukkakoristeessa 2-jokaista kukkaa&lehteä. Toivottavasti kelpaa mukaan haasteeseen :)